Reman's Dooz 14000 Spray - $15 Only *Sale* (In Stocks Now!)


The World Best Delay Spray
REMAN'S DOOZ 14000 SPRAY!

Anda Main Tak Sampai 5 Minit?
Anda Mengalami Pancutan Pramatang?
Adakah Rutin Seks Anda Terganggu?


Pancutan Pramatang...


Adalah pancutan/klimaks yang tidak disukai wanita. Pancutan pramatang adalah pancutan yang terlalu awal, ia terjadi sebelum wanita atau pasangan anda klimaks. Ini bermakna, anda puas, tetapi pasangan anda tidak!Sekiranya anda terpancut terlalu awal, sebelum pasangan anda sampai kemuncak kepuasan. Maka anda gagal menjadi kekasih dambaan wanita. Sekiranya ini selalu terjadi, maka pasangan anda tidak berpuashati dan mencari jalan alternatif untuk memuaskan dirinya. Kebanyakan punca keretakan rumahtangga adalah disebabkan nafkah batin yang diberi secara tidak sempurna.Jadi bagaimana untuk anda menyelesaikan masalah ini?

Perkara ini terjadi akibat sikap anda yang terlalu ghairah ketika bersama isteri. Anda haruslah jangan gelojoh dan ingin cepat puas diwaktu malam jumaat anda. 

Jika zakar anda terlalu geli ketika memasuki makam wanita, maka anda haruslah merawat masalah tersebut. Jika terlalu geli maka anda tidak dapat mengawal dayungan anda dengan sempurna. Maka dayungan anda akan tergendala sebelum anda sampai ke destinasi yang ditujui.

Kini telah ada produk yang dapat merawat kenyiluan melampau yang anda hadapi. Bahan yang diadun dalam bentuk Spray ini amat mudah digunakan, ia akan merawat kegelian melampau anda dalam masa yang singkat. Ramai pelanggan yang berpuashati dengan hasilnya. 

Gunakan Reman Dooz Spray Spray pada malam Jumaat anda


Anda akan dapati detik malam Jumaat anda bersama pasangan akan lebih hebat dan lebih lama!


Cara Penggunaan:

Spray 1 kali sekitar kepala & bawah zakar 15-30 minit sebelum bersetubuh.

Boleh dicuci setelah kering.(10 minit selepas spray)*QUALITY GERMAN PRODUCT.
Best Effect among Delay Spray Products!
Best Seller Product!
CUBALAH SEKARANG!

Contact/Whatsapp 

8846382